De mocktail expert voor barspecialisten!

Fijn dat je kennis wilt maken met Caraïbos! Al meer dan 40 jaar richt Caraïbos zich naar professionals met de lekkerste en meest exotische vruchtensappen en –dranken waarmee eindeloos mocktails en cocktails gecreëerd kunnen worden.

Expertise in selectie van vruchten

Caraïbos heeft een enorme expertise in de selectie van vruchten en stelt erg hoge eisen tijdens het volledige productieproces. Het hoge fruitgehalte van de sappen zorgt voor een betere tolerantie voor ijs zodat een rijke smaak behouden blijft bij het maken van mocktails en cocktails.

non alcoholische trend

Dankzij Caraïbos kan je jouw klanten kennis laten maken met nieuwe en unieke smaken, alsook inspelen op de non alcoholische trend en het groeiend bewustzijn rondom alcoholconsumptie. Mocktails zijn een mooie, makkelijke en bovendien margerijke toevoeging op de kaart. Het spreekt voor zich dat Caraïbos zorgt voor tijdsbesparing bij professionals en de garantie biedt dat de meest exotische vruchten het hele jaar door kunnen worden aangeboden!

< Terug naar het overzicht

Passionate Escapade

, ,

Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

  • 7cl Caraïbos Maracuja
  • 1/2 limoen in kwartjes
  • 2cl honingwater (1:1)
  • 7 blaadjes basilicum
  • Aftoppen met Ginger beer

 

Bereiding

Stamp de partjes limoen op de bodem van het glas. Voeg de andere ingrediënten en basilicum toe en vul de glazen voor de helft met gemalen ijs. Roer goed met een lepel tot de honing is opgelost. Voeg gemalen ijs toe tot het longdrinkglas vol is. Top met ginger beer.

Garnering

Limoen kwartjes & passievrucht

Meer info?

Voor meer info en talloze recepten, kijk verder op onze website! Bij interesse kunt u contact opnemen via: +31 (0)88 11 89 500 of [email protected]

Op dit moment is Caraïbos enkel verkrijgbaar bij Hanos Amsterdam, Delft, Groningen & Eindhoven