Onze cultuur

Al meer dan 40 jaar reist Caraïbos de wereld rond op zoek naar het zeldzaamste en lekkerste fruit om heerlijke sappen en nectars te maken als basis voor alle mogelijke mocktails en cocktails. Exotisme, gezelligheid, delen, genieten ... Dat is waar Caraïbos voor staat.

Het beste fruit

Caraïbos selecteert alleen de beste fruitsoorten, afkomstig vanuit alle hoeken van de wereld. Dit met zorg geselecteerde fruit is de sleutel tot de onvergelijkbare smaak en kwaliteit van onze exotische nectars en vruchtensappen.

Een exotische reis

Met eindeloze varianten en originele creaties nodigen de sappen en nectars van Caraïbos je uit om te reizen en nieuwe smaken, sensaties en ervaringen te ontdekken en te delen. Caraïbos helpt je te genieten van het moment en eventjes te ontsnappen aan de dagelijkse drukte.

Ontdek alle smaken

Kwaliteit voorop

Voor het beste sap is niet enkel het beste fruit nodig, maar ook een kwalitatief productieproces. Caraïbos hanteert in elke fase van de fruitverwerking dezelfde hoge kwaliteitseis.

Mocktail time!

Caraïbos vruchtensappen en nectars hebben een extra hoog fruitgehalte voor een optimale tolerantie voor ijsblokjes (en alcohol), waardoor een sublieme, rijke smaak in mocktails en cocktails blijft behouden. In de professionele barwereld is het merk intussen uitgegroeid tot dé referentie van vruchtensappen als basis voor allerlei mocktails en cocktails.

Ontdek onze mocktail- en cocktailrecepten